Tørre og sprukne vinterlepper – no more!

Denne posten trenger ingen lang forklaring! Jeg er en av de som sliter med veldig tørre lepper som sprekker lett på vinteren. Og som veganer er denne litt tung for meg å svelge, MEN, jeg har prøvd alt som er av skrubber, og leppemasker, og kremer og leppepomader – og det har bare gitt en midlertidig hjelp. Helt til jeg leste om honning. Jeg skal komme tilbake til alle fordelene honning har ved ett senere tidspunkt, det jeg vil formidle nå er dette:

SMØR ETT TYNT LAG HONNING PÅ LEPPENE PÅ KVELDEN – PRØV Å IKKE SLIKKE DET BORT

Etter første natten våknet jeg med myke lepper, og det har de vært siden. Jeg har nå gått over til Agave honning, og det har samme effekt.

Gamle kjerringråd er gode å ha!

Så goodbye dry lips, hello honey-licking-delicious soft lips 🙂

 

L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top