Hvilke krystaller trenger du? Ta denne testen!

Jeg har nylig fått en sterk interesse for krystaller, rett og slett fordi jeg merker effekten av de. Mange mener det er hokus pokus, men om man tenker etter så er det enormt mange år og energi som ligger bak en enkel liten stein eller krystall. Jeg kan ikke så mye om de ennå, og det er så enormt mange forskjellige der ute. Så jeg tenkte dele det jeg finner ut og lærer her, samtidig som det blir en huskeliste for meg selv, så jeg kan holde styr på alle disse forskjellige.

Jeg ramlet over en side som hadde en test, og det er snodig hvordan de steinene som tiltrakk meg, faktisk er de som passer meg og min livssituasjon for tiden. Det skal sies at det finnes butikker her i Norge som selger steiner, så man behøver ikke alltid bestille på nett. Noen nettbutikker er ofte like dyre om ikke dyrere, enn de små perlene av slike butikker som finnes rundt omkring i landet. Jeg skal se om jeg ikke kan få lokalisert en del av de og linke de opp her.

I mellomtiden – ta testen 🙂

L.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top