Krystaller – Malakitt Malachite

“The transformer”

Symboliserer det fantastiske av en natur i full blomst, “green is the colour of money” heter det, men det er så mye mer. Det er også fargen for personlig vekst og rikdom av det indre. Visdommen fra Malakitt krystallen er ikke målt i materiell rikdom, men åndelige skatter funnet dypt i hjertet. Denne fantastiske steinen har også en praktisk side. Den lærer oss stabilitet til å hjelpe gode vibrasjoner vokse.

Og hvorfor kalles den så “the transformer”? Kort fortalt, dette er en sterk/hard krystall. Er du klar for en forandring, så er dette rett stein. Om ting går feil i livet ditt, om du bærer på sorg du ikke lenger vil ha med deg, lurer du på hvor du står i ett forhold? Malakitt vil gå i dybden, og gi deg svar. Men vær oppmerksom, du kan få svar du ikke vil ha. Sorgen du bærer med deg må ut for å forsvinne, så det kan være en smertefull opplevelse. Men bedre med en liten stunds ubehag, enn ett liv med tung ryggsekk.
Det er en av de sterkeste krystallene for hjertet, den vil gi følelsesmessig balanse som vil gi deg styrke til å ta tak i de ting du må for å fjerne negativitet i liv. Den kan gi deg forståelse for hva som ikke fungerer i din livssituasjon, den er også en fantastisk stein om du trenger å rense chakraene dine.
Jeg skal legge til mer informasjon her når jeg får lest litt mer om den, dette er hva jeg har fått med meg foreløpig.
Og i tillegg er den utrolig vakker!
L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top