Velkommen

Man må jo starte ett sted, so here we go!

Det er ofte en hendelse som bidrar til at man stopper opp og ser på hva som virkelig skjer rundt en i livet. De fleste går rundt i en evig tåke, stresser med hva som har vært, urolig for hva som kommer. “Bare helga kommer nå…. Bare våren kommer…. Til sommern skal jeg virkelig leve….” Mens få av oss forstår at det ikke er garantert at morgendagen kommer. Og at de fleste av oss kaster bort det ene livet vi har på å vente til noe kommer, eller er opphengt i noe som har vært.

Jeg har vært en av dem hele livet mitt. Fra man er liten venter man… Gleder seg til å begynne i barnehagen, gruer seg til å begynne på skolen, gleder seg til å bli myndig, gleder seg til å flytte hjemmefra, gruer seg til å gå på jobb, gruer seg for å bli gammel. Helt til man en dag våkner! Noe skjer som gjør at man våkner opp fra dette hamsterhjulet man har sprunget i, i en mannsalder. Som regel er det en sjokkerende, negativ, traumatisk opplevelse som gjør at man tenker, er dette alt?

For meg var det en voldelig hendelse som jeg ikke skal gå innpå for øyeblikket, som åpnet skoddene jeg har hatt for verden. Og dermed også bestemte meg for å dele av mine erfaringer. Jeg har sugd til meg av informasjon, og jo mer informasjon jeg finner, jo mer nysjerrig har jeg blitt. Til det punktet at jeg ikke har visst helt hva meningen er med det, hvor skal jeg gjøre av det? Lagre det på harddisken min? Hvem får glede av det da? Min “reise” til å leve renere kan kanskje være til hjelp for andre som vurderer samme levemåte. Og ved å dokumentere den her, så er det lettere for meg selv å gjøre som jeg selv sier, og opprettholde mine mål.

Så med denne starten sier jeg takk 2017, for at du var ett av de verste årene i mitt liv – på grunn av deg startet livet mitt med renere ark enn noensinne.

Jeg heter Lene, og dette er min reise!